Saturday, May 12, 2012

Disciplinizacija

Ahtung! Ahtung! 

Stavlja Vam se do znanja, da datuma 20.05.2012 stupa na snagu "disciplinizacija"!


 Sta to podrazumijeva?

 - Mi kao jedinica smo prosli od "elitne" preko "nenormalne" da bi sad došli do skromne "legendarne" jedinice :) Ova trenutna legendarna jedinica će biti prepoznatljiva po svojoj disciplini i spremnosti!Pošto smo trenutno u fazi reforme jos uvijek će te biti tolerisani, do gore navedenog datuma! Kada stupi na snagu "disciplinizacija" (a malo izlomite jezik dok procitate)  moraćete se striktno pridržavati "Perjaničkog Kodeksa" i "Perjaničkih Pravila". I jedno i drugo možete naći, pročitati i naučiti na kanalu #perjanici.

Jedinica trenutno ima oko 60 članova, planiramo da taj broj svedem izmedju 30 i 40! Što znači da svako ko bude punopravni član Perjanika će morati biti aktivan i imati minimum snagu od 8.000 ! Što znači da svi koji trenutno ne zadovoljavate uslove ste tu zbog toga sto Vas Kralj pušta da budete tu :P

Brigade!

Trenutno imamo 5 brigada.
- Prva Brigada - Svi članovi koji imaju preko 8.000 snage!

- Druga Brigada - Svi članovi koji imaju od 5.000 do 8.000 snage!

- Treća Brigada - Svi članovi koji imaju od 3.000 do 5.000 snage!

- Brigada Stranaca - Ovu brigadu će sačinjavati "stranci u jedinici", ljudi koji su dobili dozvolu da odu u neku drugu drzavu na neki period zbog nekog navedenog razloga!

- Perjanička Akademija - Trenutno 5ta brigada su naši pitomci. Perjanička Akademija neće vršiti nikakve regrutacije! Imamo dovoljan broj pitomaca i novi neće biti primani!


Uskoro će i izbor za Kapetane Brigada! Prijavite svoje favorite il se sami prijavite!
- Kapetan mora biti upoznat sa radom jedinice
- Mora biti iz bataljona u kojem ste vi
- Imati znanja i vremena za upravljanje brigadom

Toliko za sad o7
-Reklamacije ne primamo, što smo Vam uvalili uvali smo :P
1 comment: