Saturday, June 9, 2012

55 Vote [Промоција] Перјаници/Ђетићи - Ми чувамо образ Црне Горе о7Перјаници су прва елитна паравојна јединица еЦрне Горе!

Питате се како и зашто ЕЛИТНА ?
Прво шта значи ЕЛИТА? Елита је ријеч која потиче из латинског ‘’eligere’’ што значи бирати или изабрано. Сада знате да није само нека ријеч коју смо узели да се бусамо са њом, већ у Перјаницима не може ући свако. Чак и ако задовољава наше услове. Кандидати ће морати проћи пар тестова како би били примљени. Сваки наш пуноправни члан има право да стави ‘’вето’’ на приступање неког од кандидата!

Историјат и Организација
Настали смо 21.01.2011 године и за кратак период постигли веома респектабилне резултате! Перјаника има 80. Јединица окупља људе из Црне Горе или који су поријеклом из Црне Горе! Циљ је окупити све најјаче играче из Црне Горе! Јединица је кроз своју историју доживјела пар трансформацијa, па је тако у прошлости у договору са тадашњом јединицом Одред креирала јединицу Крангови која је за свога постојања представљала најмногобројнију групацију. Циљ је био раздрмати тада успавано друштво еЦрне Горе и у томе смо успијели! Повратак Перјаника је узрокован због масовних препуцавања у еЦрној Гори и покушај да се ситуација смири, уједно непостојање добро организоване јединице нас је приморало да то промјенимо и тако дигнемо стандард што се тиче организације! Пред нама је нови циљ! А ми што зацртамо то и остваримо, нема алтернативе!

Регрутација,
Класичне регрутаиције се неће вршити, приступ кандидата је врло једноставан. Пуноправни чланови предлажу и изгласавају понуђене кандидате а изабраном кандидату се уручује позивница за приступање и кандидат добија ”перјаничка правила” којих мора да се придржава!

У колико желите сами да се предложите за кандидата, морате испуњавати следеће услове!

- Снага (Strenght) 5000+
- Рад у нашим фирмама
- Активност

Дужности Перјаника?
Као припадник елитне јединице, морате је часно и достојанствено представљати и испуњавати следеће захтијеве:
- Бити активни и долазити на организована ударања
- Радити у војним фирмама
- Носити аватар јединице (за сад почетни а после и посебно рађен за вас)
- Поштовати наређења и вашег предодређеног
- Бити редовни на чату

Перјаници ће за узврат вашој лојалности опремати вас:
- Хљебом (када вам затреба)
- Оружјем за организовна ударања
- Тренинг ударања
- Добијаћете помоћ било које врсте

Ако испуњавате услове и желите постати Перјаник, jавите се на нашем каналу или контактирајте неокога иѕ команде о7


Када попуните приступницу можете доћи на канал #perjanici.public ради бољег информисања а ми ћемо вам у року од 24 сата одговорити да ли сте примљени!

Када сте примљени у Перјанике, имате недељу дана да процијените да ли вам одговарају услови јединице. Ако у том року не иступите или у неком случају не задовољите услове, постајете пуноправни члан или ти Перјаник.

*Перјаници су покренули и систем двојних јединица. Шта то значи? Увидјели смо да велики број наших играча има држављанство Републике Србије и зато смо креирали нашу филијалу у Србији ”Перјаници 2” која дозвољава несметано развијање наших играча у Србији а уједно их има на окупу како би по потреби били обавјештени о дешавањима везаним за Црну Гору!

Све у свему ствoрена је јединица која ће пресуђивати у биткама везаним за еЦрну Гору и чувати њене територије од окупационих снага! Перјаници ће гледати да успоставе везе са свим респектабилним јединицама ради боље и ефикасније борбе за очување интегритета и суверинитета Републике еЦрне Горе!

Ђетићи – Јединица за нове играче!Ђетићи су приступна јединица Перјаника! Пошто смо увидјели да велики број нових играча брзо одустане од игре јер нису добро информисани, одлучили смо се да оживимо давно осмишљен систем за младе и тако приволимо играче да остану и допринесу развоју Црне Горе!

Креирали смо тим који има жеље, воље и ентузијазма да ради и подучава ”младе” нараштаје! И да им буде доступан за свако њихово питање или потребу!

То су: Саво Распоповић, М4Н14 ЦГ, Јоли, Јасмин_Мне, НБаки, Нецо Пецо и остали добровољци из Перјаника!

Да бисте постали члан Ђетића довољно је да уђете у јединицу а остало је наша брига! Обавезе Ђетића су сведене на минимум како би се играчима олакшало и како би на најбезболни начин напредовали!

Дужности Ђетића?
Као припадник јединице, морате је часно и достојанствено представљати и испуњавати следеће захтијеве:
- Бити активни и долазити на организована ударања
- Радити у војним фирмама
- Носити аватар јединице
- Поштовати наређења и вашег предодређеног
- Бити редовни на чату

Ђетићи ће за узврат вашој лојалности опремати вас:
- Хљебом (када год вам затреба)
- Оружјем за организовна ударања
- Тренинг ударања
- Добијаћете помоћ било које врсте


Прикљућите се Ђетићима и заједно ојачајмо еЦрну Гору!
За додатне информације дођите на наш канал #Djetici!


Shout: Promocija Perjanika i Djetica o7
http://www.erepublik.com/en/article/-71-2054096/1/20

No comments:

Post a Comment